Epicurius ... Anaal toys
AJB-ero.nl - BDSM en sex speeltjes, lingerie en fetish kleding webshop

Anaal toys

Wij hebben een heel groot aanbod van sex speeltjes als je de anus wilt stimuleren. De anus heeft enorm veel zenuwuiteindes en is daardoor erg gevoelig. Daarom geeft het prikkelen van de anus voor veel mensen, zowel man als vrouw een extra dimensie aan hun sexleven. Er is heel veel mogelijk, van het voorzichtig stimuleren met zachte druk op de anus tot het inbrengen van een buttplug in diverse groottes. Een buttplug kun je, als je wilt ook tijdens het erotische spel (of dat nu solo is of met een partner) laten zitten. Je zult merken dat dit zorgt voor extra genot en een extra intens orgasme

Je anus is een verrassend gevoelig plekje. Dit komt doordat er heel veel zenuwen samenkomen in en rond de anus. Anaal spelen kan vele vormen hebben. Je kunt je eigen anus of die van je partner stimuleren terwijl je je partner penetreert. Maar ook tijdens het masturberen kan anaal spel het extra lekker maken om klaar te komen. Bij de man wordt de prostaat gestimuleerd wat kan leiden tot een super heftig orgasme

Ben je een beginner? Dan is ons advies om voorzichtig te beginnen. Kies voor een kleiner anaal speeltje en gebruik glijmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor anaal spel. Wij hebben ook speciale trainingssetjes met drie maten buttplugs. Voor meer ervaren tot super ervaren spelers hebben we natuurlijk ook anale toys in andere formaten van gemiddeld tot XXXL.

Anale sex toys hebben we in allerlei soorten materialen. Anaal dildo's zijin meestal gemaakt van siliconen, buttplugs zijn er ook van RVS, glas of TPE (plastic). Kies je voor RVS of glas dan kun je je speeltje ook warm maken (in warm water) of juist koud (in de koelkast,nooit in de diepvries) wat weer een andere sensaties op kan leveren.

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. We vinden het belangrijk om steeds in contact te staan met fabrikanten die bezig zijn met innovatieve materialen en bijzondere ontwerpen. Zo kunnen wij jou steeds het allernieuwste bieden voor meer sensueel speelplezier.

Vrijwel al onze anaal toys zijn direct leverbaar. Dat betekent dat je je bestelling morgen al in huis hebt.

Bestel nu je anaal toys bij AJB-ero, jouw sensueel speelplezier begint hier!