AJB-ero.nl - BDSM en sex speeltjes, lingerie en fetish kleding webshop

Electrosex

Laat de vonken ervan af vliegen (niet letterlijk hoor!) met electrosex. Ontdek de spanning van deze heerlijke sensatie. Electrosex leidt gegarandeerd tot onvergetelijke nachten en onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en speciaal ontworpen voor deze vorm van erotisch plezier.

Bij electrosex gaat het om het stimuleren van de zenuw-uiteinden door  een elektrische stroompje, die door middel van 2 of meer electroden door de geslachtsdelen van het lichaam geleid wordt
Heel veel mensen beschouwen de gevoelens die electrosex teweeg brengt als extreem erotisch. De gevoelens worden omschreven als: ‘een interne vibrator’ of zelfs als een gevoel dat dicht in de buurt komt van geslachtsgemeenschap. Iedereen ervaart de gevoelens anders. Electrosex units zijn in te stellen van een zeer lichte sensuele tinteling, tot een stevige interne vibratie.
Met deze techniek is het mogelijk zonder enige aanraking van de handen klaar te komen. Meerdere orgasmes zijn met deze techniek mogelijk. Vrijwel iedereen die het eens probeert wil niet meer zonder

AJB-ero.nl verkoopt alles op het gebied van electro sex, zoals powerboxen en alle daarbij behorende speeltjes en accessoires maar ook zeer goede variant van de violet wand. Of wat denk je van een vibrator die behalve normale trillingen ook een elektronische stimulatie geeft? AJB-ero.nl heeft alle grote merken in huis zoals Rimba, Zeus en Mystim.

Op werkdagen voor 16u besteld is morgen bij je thuis geleverd in een discrete verpakking. Betalen doe je via Ideal of Bancontact, PayPal, overschrijving, onder rembours of achteraf via AfterPay.

Heb je een vraag over electrosex? Bel of mail gerust naar Hugo of Angelique
info@ajb-ero.nl of 06-15449992, wij helpen je graag!