Epicurius ... Retourneren en ruilen
AJB-ero.nl - BDSM en sex speeltjes, lingerie en fetish kleding webshop

Retourneren en ruilen

Toch niet blij met je product? Of is het stuk? Dat is vervelend. Dat gaan we proberen samen met jou op te lossen!

Ruilen of retour
Niet geheel tevreden met je aankoop of wil je het artikel toch liever niet hebben? Geen probleem. Bij AJB-Ero kun je een artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet, ongebruikt en in de oorspronkelijke onbeschadigde verpakking wordt ontvangen.

Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

Intiem producten, zoals sextoys en ondergoed, waarvan de verpakking geopend is en/of de seal verbroken is, kunnen wegens hygienische redenen niet geruild worden.

Kapot of incompleet geleverd

Doet je product niet wat het zou moeten doen bij levering?
Dan raden we aan om eerst de handleiding nogmaals te bekijken. Misschien kun je het probleem zelf al wel oplossen zodat je toch gelijk gebruik kan maken van je product en het niet hoeft te retourneren.

Werkt je product hierna nog steeds niet?
Dat vinden wij natuurlijk echt heel erg vervelend. We gaan het samen jou proberen op te lossen. Stuur ons een mail waarin je het probleem beschrijft en we gaan met je in overleg over de beste oplossing.

Wanneer je een product wilt ruilen, of je geld terug wilt, dien je hiervoor een aanvraag in te dienen bij onze klantenservice met het herroepingsformulier. Vermeld hierbij altijd om welk artikel het gaat en je factuurnummer. Na ontvangst van de aanvraag ontvangt je per e-mail verdere instructies over de verdere afhandeling. Nadat de artikelen zijn ontvangen, wordt het aankoopbedrag naar je rekening overgemaakt.

Mail adres: info@ajb-ero.nl