Epicurius ... Balzakstretcher informatie
AJB-ero.nl - BDSM en sex speeltjes, lingerie en fetish kleding webshop

Ballstretchers

Balstretcher informatie
Omdat wij vaak vragen krijgen over het hoe en wat van balstretchers hebben we deze pagina met informatie opgenomen. Wij zullen proberen u zoveel mogelijk info over het gebruik en de effecten van een balstretcher te geven.

Wat is een balzakstretcher.
Een balzakstretcher is een metalen ring of lederen parachute met gewicht eraan die boven de ballen wordt geplaatst en die gebruikt wordt om de erotische ervaring te vergroten. Door het gewicht wordt de balzak met ballen naar beneden getrokken. Balzakstretchers zijn er in meerdere soorten.

Balzakstretchers uit twee delen.
De modellen die uit twee delen bestaan zijn gemakkelijkst om het scrotum te krijgen. De meeste balzakstretchers uit deze categorie worden aan elkaar bevestigd door middel van een imbus- of kruiskop bout. Hierdoor zijn deze balzakstretchers snel aan en af te krijgen.

Balzakstretchers uit één deel.
Dit type balzakstretcher wordt meestal gebruikt door mannen die iets gevorderd zijn met het stretchen. Deze balzakstretcher is minder makkelijk om de balzak te krijgen.

Balzakstretcher parachute model
Dit model balzakstretcher bestaat uit een parachute van leder die boven de ballen om de balzak heen gaat. Aan de parachute zitten drie kettingen die onder de balzak met elkaar verbonden zijn. Hieraan kunt u een gewicht hangen om de balzak met ballen uit te rekken

Hoe lang kan ik een balstretcher dragen.
Een balzakstretcher is een product waar je aan moet wennen. De eerste keer dat een balstretcher wordt gedragen zal dit meestal niet langer zijn dan 10 tot 20 minuten. Uiteraard verschilt dit per persoon. De tweede keer dat de balzakstretcher wordt gedragen zal de tijd dat deze gedragen kan worden al aanzienlijk langer zijn dan de eerste keer. Na een aantal malen oefenen is het goed mogelijk de ballstretcher een hele avond te dragen. Gebruik de eerste keren dat je met stretching begint een stretcher uit twee delen of een parachute. Deze stretchers zijn sneller en makkelijker te verwijderen

Hoe weet ik welke maat balzakstretcher is moet hebben.
Als je wil beginnen met stretchen raden wij een balzakstretcher bestaande uit twee delen aan waarvan de hoogte 1 á 1,5 cm is, een binnen diameter tussen de 30 en 40 mm is het meeste gebruikt. (meet eventueel met een touwtje hoeveel ruimte u nodig heeft en zorg ervoor dat in het begin de balzakstretcher zeker niet te strak zit. Tevens kunt u om te beginnen een parachute gebruiken. Parachutes zijn meestal verstelbaar met drukkers of riempjes en daarom goed af te stellen op uw maat. Gebruikt u een ballstretcher regelmatig dan zal de huid van de balzak opgerekt worden en ook iets dunner, hierdoor kunt u langere ballstretchers en ballstretchers met een kleinere diameter gebruiken.