Epicurius ... Penisring en Cockring informatie
AJB-ero.nl - BDSM en sex speeltjes, lingerie en fetish kleding webshop

Cockringen

Penisring en cockring informatie
De penisring, in het Engels Cockring, is een ring of band die om de basis van de penis gaat. De penisring kan gemaakt zijn van metaal, RVS, rubber, leder of silicone. De penisring heeft tot doel de erectie langer stand te laten houden en de penis harder te maken. Door het hard worden van de penis kan het bloed uit de zwellichamen moeilijker terugstromen waardoor de penis harder wordt en langer in erectie blijft. Door de penisring alleen om de basis van de penis te doen blijven de ballen vrij en laag hangen en kan je daar nog leuk mee spelen wanneer de man op het punt staat zijn orgasme te krijgen. Doordat de plasbuis ook afgeknepen is bij het gebruik van een penisring of cockring, zal het orgasme veel heftiger zijn.

Cockrings zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Er zijn penisringen met vibrator en zonder vibratie. Sommige penisringen hebben een clitoris stimulator of haren of borsteltjes erop voor extra stimulatie, waardoor bij penetratie de partner ook mee geniet.

Een Cockring kan je op drie plaatsen op de penis plaatsen:
  • Direct achter de eikel, de eikel zal hierdoor stijver worden en langer hard blijven,
  • Aan de basis van de penis, de hele penis zal hierdoor stijver worden en langer erect blijven,
  • Achter de penis en ballen is de derde mogelijkheid om de penisring te plaatsen.


Let op
Koop stalen/ RVS cockrings niet te klein, zij kunnen de penis beschadigen of je krijgt ze er niet meer vanaf. Neem de maat voor een penisring als de penis hard is en neem dan een penisring die iets kleiner is.
Rubber en lederen penisringen rekken mee of zijn los te maken, deze zijn veiliger in het gebruik.