Epicurius ... Onderhoud van latex en rubber
AJB-ero.nl - BDSM en sex speeltjes, lingerie en fetish kleding webshop

Onderhoud van latex en rubber


Latex of rubber is een natuurproduct, als je er goed mee om gaat kunt uw lang plezier hebben van uw latex.

Hang de latex niet in de zon(ozon) of bij de kachel, bewaar de latex onder een temp. van 26 graden Celsius en bewaar het in het donker.

Zorg dat de latex niet met nikkel, koper en olie of oliehoudende producten in aanraking komt zoals massageolie, oliehoudende zeep, milk, crèmes, lotions etc., hier kan het niet tegen en het kan 'n chemische/allergische reactie uitlokken.

Natuurrubber/latex kan allergieen veroorzaken, indien lichamelijke symptomen of gezondheidsklachten optreden neem dan onmiddelijk contact op met een arts. Hoofdmaskers kunnen door hun enge pasvorm en door kleine resp. ontbrekende admehalingsopeningen de ademhaling sterk beinvloeden. Indien tijdens he dragen van een masker gezondhiedsklachen optreden verwijder dan onmiddelijk het masker en raadpleeg eventueel een arts.

Gebruik voor de binnenkant en om je lichaam in te smeren/masseren b.v. Pjur Bodyglide (siliconenbasis) (is superglad en niet vet, tevens zeer goed voor latex) werkt zeer goed om het makkelijk aan en uit te kunnen trekken, de latex krijgt tevens 'n mooie glans, of gebruik zuivere talkpoeder (zonder toevoegingen).
Gebruik voor de buitenkant onze Pjur Cult of latex glans spray, hiervan gaat de latex/rubber ook mooi van glanzen en het is goed voor latex en rubber, een beetje op een zacht doekje, dan aanbrengen op de latex. Je kunt latex wassen in lauw water, is het erg vuil, doe je er 'n heel klein beetje "woollite" bij en dan de latex weer goed spoelen (niet in de machine of droger) laat het goed drogen, hierna de latex weer behandelen zoals hierboven vermeld.