Epicurius ... Vagina Balletjes
AJB-ero.nl - BDSM en sex speeltjes, lingerie en fetish kleding webshop

Vagina Balletjes

Dat het dragen van vaginaballetjes heel spannend kan zijn verrast je vast niet. Maar dat deze balletjes ook heel nuttig zijn, is zelfs bij ervaren gebruiksters niet altijd bekend.
Daarom zetten we graag alle voordelen van het dragen van vaginaballetjes voor je op een rijtje.

Fitness voor je vagina
Wist je dat vaginaballetjes uitermate geschikt zijn om je vaginaspieren te trainen en te verstevigen? De truc van het gebruik van vaginaballetjes is je spieren aan te spannen en te ontspannen om de balletjes heen. Geoefende vrouwen kunnen op deze manier zelfs de balletjes verplaatsen in hun vagina. Zelfs als je je vaginaspieren niet aanspant train je, je vagina spieren namelijk al. Op de trilling van de balletjes reageren je spieren indirect door zich aan te spannen en te ontspannen.

Maar waarom zou je überhaupt je vaginaspieren willen trainen? Omdat sterke vaginaspieren een hoop voordelen bieden:
- geeft meer genot bij een vrijpartij voor jou én voor hem!
- verminderd de kans op incontinentie, ook na een zwangerschap!
- zorgt voor meer natuurlijk vochtaanmaak, ook in de overgang!
- het dragen van balletjes verhoogt je seksuele bewustheid!

Een orgasme
Vaginaballetjes trillen subtiel bij beweging. Dit gebeurt al als je gewoon loopt. Het verschilt per vrouw hoe je het dragen van deze balletjes ervaart. Voor de één is het meer opwindend dan voor de ander. Of je een orgasme van de vaginaballetjes krijg... meestal niet.
Vaginaballetjes zijn echt bedoeld om je seksuele bewustheid te vergroten en om je spieren te trainen voor een langdurig resultaat.

Spannend
Een bijkomend voordeel van vaginaballetjes is dat je ze overal kunt gebruiken zonder dat iemand het door heeft. Geloof ons, dat geeft een heel lekker gevoel in je onderbuik! Je kunt ze bijvoorbeeld ongemerkt dragen op kantoor, als je boodschappen doet of als je op de bank tv zit te kijken. Je kan zelf wel bedenken waar je ze nog meer wilt gebruiken.

Oefening baart kunst
We raden je aan vaginaballetjes geregeld te dragen en er mee te oefenen. Het is in het begin misschien even wennen, maar geef jezelf de tijd. Door er mee te experimenteren zul je al gauw ontdekken wat de fijnste manier voor jou is om van deze balletjes te genieten en je vagina- en bekkenbodemspieren te verstevigen.
Goedkoop is duurkoop
Een laatste tip: Koop alleen kwaliteitsballetjes. Goedkope varianten hebben weinig tot geen effect. Deze hebben meestal niet het juiste formaat, trillen bijna niet en zijn onhygiënisch.