Epicurius ... Hoe kies je de juiste vibrator? (TIP)
AJB-ero.nl - BDSM en sex speeltjes, lingerie en fetish kleding webshop

Vibrators

Hoe kies je de juiste vibrator - vibrator informatie

Vibrators worden al meer dan een eeuw gebruikt. In het begin voor medische doeleinde (het klaar laten komen van vrouwen). Het apparaat van toen was niet geschikt om thuis te gebruiken. Tegenwoordig zijn vibrators bij seksshops en online winkels gemakkelijk te verkrijgen en gebruiken erg veel vrouwen en mannen een vibrator. Er worden er jaarlijks in Nederland meer dan een miljoen verkocht.

De vibrator is een apparaatje dat je door trillingen te genereren naar een hoogtepunt kan brengen. Het materiaal waarvan de vibrator is gemaakt varieert, je hebt silicone vibrators, jelly vibrators, glazen vibrators en kunststof vibrators. Net als de verschillende vormen en de textuur waarin de vibrator verkrijgbaar is. De meeste vibrators worden aangedreven door batterijen, of zijn oplaadbaar, maar er zijn ook vibrators die geschikt zijn om op netstroom aan te sluiten.
Zoek een vibrator uit die bij je past, kom je klaar op je clitoris, inwendig of beide. Er is voor iedereen een juiste vibrator te vinden.
Ben je op zoek naar een vibrator voor gebruik in bad of onder de douche, dan is het belangrijk dat je er op let dat de vibrator waterproof is.

G-spot stimulator of G-spot vibrator
De G-spot stimulator is aan de bovenkant licht gebogen om eenmaal ingebracht de juiste spot te raken. De G-spot stimulator is bedoeld om de G-plek te stimuleren en is ook te verkrijgen in combinatie met een clitoris stimulator.

Samen Genieten met de nieuwste vibrators
Vibrators om samen van te genieten zijn dun waardoor penetratie mogelijk blijft. Goede vibrators zijn natuurlijk de We Vibe die al jaren de beste sextoy is en de nieuwe Lelo Tiani die goed bedienbaar is met de remote control.

Mannelijke G-Spot vibrator
De mannelijke G-spot vibrator is ontworpen om de prostaat van de man te masseren via de anus. Daarnaast heb je de prostaat en perineum vibrator die sterk gebogen is en naast de prostaat ook het plekje tussen de ballen en de anus masseert. De Rocks OFF Big Boy is een van de meest verkochte mannelijke vibrators en nu in de aanbieding.

Tarzan vibrator
Een vibrator die zorgt voor stimulatie van zowel de vagina als de clitoris en/of de anus door middel van één of twee pootjes die uitsteken. De ouderwetse tarzan vibrator heeft meestal parels in de basis zitten die rond draaien voor extra stimulaite van de vaginawand. Deze oude vertrouwde tarzan vibrator mag natuurlijk niet ontbreken in je verzameling.

Realistische vibrators
De realistische vibrator is een kopie van een penis, met of zonder testikels. Deze vibrators zijn er in allerlei maten, vormen, kleuren en met of zonder ribbeltjes voor extra stimulatie.

Clitoris vibrator of uitwendige vibrator
Clitoris vibrators of uitwendige vibratros sluiten mooi aan op de vorm van de vagina lipjes. Deze vibrators worden gebruikt voor de stimulatie van de clitoris en schaamlippen. .

Anaalvibrator
Deze vibrators zijn speciaal ontwikkeld voor de penetratie van de anus. Anaal vibrators zijn vaak slanker en gladder in vorm dan vibrators voor niet-anaal gebruik. Gebruik bij anaal vibrators altijd een glijmiddel

Wees goed voor het milieu:
Onze speeltjes zijn allemaal gemaakt van veilige kunststoffen en bezitten vaak een eleckronisch component. Gooi de oude, afgedankte toys daarom in de juiste afvalbak. Indien van toepassing is het beter om oplaadbare batterijen te gebruiken. Gooi ook de oude batterijen in de daarvoor bestemde afvalbak, of lever ze in. Batterijen zijn schadelijk voor ons milieu en horen niet thuis in het gewone huisafval. Gelukkig zijn er steeds meer oplaadbare toys waar helemaal geen batterij meer voor nodig is.
De verpakkingsmaterialen zijn milieu vriendelijk (PET en karton) en kunnen worden gerecycled.


Via deze link kom je op de site van een vibrator museum!