Epicurius ... Over ons
AJB-ero.nl - BDSM en sex speeltjes, lingerie en fetish kleding webshop

Over ons

Over ons
AJB-ero.nl bestaat al meer dan 10 jaar. In die tijd zijn we uitgegroeid tot de complete leverancier van alle soorten sex toys, bdsm speeltjes, vibrators, lingerie (ook in grote maten) en nog veel meer. Wij zijn liefhebbers en weten wat we verkopen. Wanneer je vragen hebt over een bepaald product of je wilt graag advies, mail ons dan! Wij helpen je graag. Ons doel is dat jij 100% tevreden bent met je keuzes.

Goede, discrete en snelle service
Goede, snelle en toch persoonlijke service is voor AJB-ero.nl erg belangrijk. Zo hebben wij de meeste producten op voorraad waardoor wij direct kunnen leveren. Voor 16:00u besteld is de volgende dag geleverd. Mocht een product onverhoopt toch niet klaarliggen of kunnen we niet meteen leveren? Dan laten we dat natuurlijk meteen weten. Als levering niet kan wachten overleggen we graag met jou over een gelijkwaardig alternatief maar mocht je dat niet willen dan kun je natuurlijk altijd je geld terug ontvangen.

Bestellen & Levering
AJB-ero.nl levert jouw bestelling snel bij je af, altijd discreet verpakt en met track & trace code van de bezorgdienst..Alle gegevens worden beveiligd verzonden met SSL beveiliging. Je kunt betalen via ideal, paypal, Afterpay per overschrijving of achteraf met rebours zending.

Contact
Jij bent belangrijk voor ons als klant. Wanneer je dus iets te melden hebt of dat nu een klacht, een vraag op een opmerking is, aarzel niet en mail ons op info@ajb-ero.nl of bel +31 (0)6-15449992 en vraag naar Hugo of Angelique.

AJB-Ero.nl is een webshop van Epicurius.
Adres
Korenmolen 106
3481 AX  Harmelen

KvK Nr 61865621
BTW Nr: NL148518746B01
IBAN: NL05INGB0007853535 t.n.v. Epicurius
BIC: INGBNL2A