AJB-ero.nl - BDSM en sex speeltjes, lingerie en fetish kleding webshop

Cockringen


Niet voor niets hebben wij een enorme selectie cockringen (ook wen penisringen genoemd). Een cockring is namelijk een ideaal speeltje. Het zorgt ervoor dat je erectie langer duurt en dat je orgasme wordt uitgesteld. Een cockring schuif je om je penis, helemaal tot aan de basis. Als de cockring goed geplaatst is klemt hij de zwellichamen een klein beetje af. Dat zorgt voor een stijvere penis en ook vaak een heftiger orgasme.

Cockringen zijn er in allerlei materialen zoals siliconen, plastic, rubber, leer of metaal.

Uitgesteld orgasme
Je sexleven zal zonder twijfel een impuls krijgen doordat je erectie langer duurt en je orgasme wordt uitgesteld. Probeer het gewoon een keertje!

Hoe gebruik ik een cockring
Het kan bijna niet makkelijker: je schuift de ring om je penis als deze nog niet of nog maar een klein beetje stijf is. De ring gaat vanzelf strak zitten als je een erectie krijgt.

Tijdens de sex hou je de cockring om. Na het orgasme, als je penis weer slap is geworden kun je de cockring heel makkelijk weer verwijderen.

Welke cockring moet ik kopen

Het materiaal is uiteraard heel persoonlijk. Daarnaast zijn er verschillende maten cockringen, sommigen hebben een vaste maat, anderen zijn verstelbaar. Daarnaast zijn er vibrerende cockringen of cockringen met een clitoris stimulator. Die zijn natuurlijk heel leuk tijdens de sex met je partner.

Er zijn ook cockringen met een ballstrap. Dit is een extra riem die om je balzak heen gaat. Sommige mensen vinden dit er mooier uitzien of vinden het nog lekkerder als ook de balzak een beetje strak zit.

Cockring schoonmaken en onderhouden

De meeste cockringen zijn eenvoudig te reinigen. Gebruik warm water en eventueel een speciale toyreiniger (gebruik geen gewone aggressieve reinigingsmiddelen).

Materialen

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij vinden het heel belangrijk om steeds in contact te blijven met fabrikanten die innovatieve materialen gebruiken en steeds iets nieuws ontwerpen om jou meer sensueel speelplezier te bezorgen.

Bestel nu je cockring discreet online

AJB-ero.nl verkoopt heel veel soorten cockringen. Op werkdagen voor 16u besteld is morgen bij je thuis geleverd in een discrete verpakking. Betalen doe je via Ideal of Bancontact, PayPal, overschrijving, onder rembours of achteraf via AfterPay.

Heb je een vraag over een cockring? Bel of mail gerust naar Hugo of Angelique,
info@ajb-ero.nl of 06-15449992, wij helpen je graag!