AJB-ero.nl - BDSM en sex speeltjes, lingerie en fetish kleding webshop

G-spot vibrators

Een G-spot vibrator. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel van de G-spot gehoord. En hoewel er nog steeds heel veel  wetenschappers zijn die roepen dat de G-spot niet bestaat, wij weten wel beter! Zo ongeveer 5 cm diep in de vagina zit een klein sponsachtig plekje dat net een beetje anders aanvoelt dan de rest van je vagina. Door dit plekje met een G-spot vibrator te stimuleren zal het steeds verder opzwellen en je uiteindelijke orgasme kan nog heftiger en lekkerder voelen.

Een G-spot vibrator lijkt op een gewone vibrator maar heeft een lichte kromming waardoor de G-spot goed geraakt kan worden. Bijna alle merken zoals Dorr, Dorcel, Lelo hebben diverse G-spot vibrators in hun assortiment.

Bestel nu eenvoudig jouw nieuwe G-spot vibrator bij AJB-ero en ervaar zelf een G-spot orgasme.  

Met een g-spot vibrator wordt het krijgen van een heerlijk g-spot orgasme een stukje makkelijker. De g-spot vibrators zijn ergonomisch gevormd en stimuleren de g-spot zonder dat je er veel extra moeite voor hoeft te doen.  
De grootste keuze aan G-spot vibrators koop je snel en veilig online bij AJB-ero. Vandaag besteld betekent morgen in discrete verpakking bij jou geleverd.  En heb je nog vragen of wil je advies bij de aanschaf van je nieuwe G-spot vibrator?  Bel of mail gerust naar Hugo of Angelique (info@ajb-ero.nl of 06-15449992) wij helpen je graag!

Betalen doe je via Ideal of Bancontact, PayPal, overschrijving, onder rembours of achteraf via AfterPay.