AJB-ero.nl - BDSM en sex speeltjes, lingerie en fetish kleding webshop

Tarzan Vibrators

Een tarzan vibrator is zo'n speeltje wat eigenlijk niet in je nachtkastje mag ontbreken. Met een Tarzan kun je niet alleen penetreren, er zit altijd een extra uitsteeksel aan dat trilt en op die manier de clitoris stimuleert. Vaak is dat uitsteeksel in de vorm van een vlindertje, konijntje of aapje. De luxere varianten van de Tarzan hebben meerdere motoren die je apart kunt instellen qua intensiteit en snelheid. De schacht is soms voorzien van roterende metalen kralen die ook weer voor extra gevoel en sensatie zorgen.

AJB-ero heeft meer dan 100 verschillende Tarzan vibrators in haar collectie zodat je in elke prijsklasse wel iets kunt vinden. Ook zijn Tarzan Vibrators er in bijjna elke kleur. Of je nu een witte, zwarte, roze of goudkleurige wilt, bij ons zijn ze verkrijgbaar. Dan zijn er ook nog Tarzan vibrators met een extra staartje. Die hebben de mogelijkheid om je driedubbel te verwennen door je voorzicht anaal te peneteren. En dan zijn er ook nog vibrators met een licht gebogen vorm die perfect je G-spot kunnen raken. Kies voor een Tarzan die oplaadbaar is (meestal met een handig USB kabeltje) of neem juist een vibrator op batterijen voor een budget optie.

Op zoek naar heftigere clitorale stimulatie? Kijk dan eens bij onze wand vibrators. Lijkt een Tarzan je juist wat heftig? Dan kun je een kijkje nemen bij onze klassieke vibrators.

Voor de meeste keuze koop je snel en veilig online bij AJB-ero. Vandaag besteld betekent morgen in discrete verpakking bij jou geleverd.  En heb je nog vragen of wil je advies bij de aanschaf van je nieuwe Tarzan vibrator?  Bel of mail gerust naar Hugo of Angelique (info@ajb-ero.nl of 06-15449992) wij helpen je graag!

Betalen doe je via Ideal of Bancontact, PayPal, overschrijving, onder rembours of achteraf via AfterPay.