AJB-ero.nl - BDSM en sex speeltjes, lingerie en fetish kleding webshop

Vibrator opzetstukken

Vibrator Wand Opzetstukken kun je plaatsen op je wand vibrator en zijn te gebruiken door mannen en vrouwen. De meeste opzetstukken zijn gemaakt van siliconen of van ABS plastic. Het Vibrator Wand Opzetstuk plaats je op je wand vibrator die daarmee van functie verandert.

Er zijn  verschillende modellen die ieder hun eigen functie hebben zoals g-spot stimulatie, p-spot stimulatie, clitoris stimulatie, anus stimulatie, duo stimulatie, driedubbele stimulatie en een masturbator. Daarnaast zijn er nog enkele andere modellen zoals een opzetstuk voor een voorbinddildo, een fleshlight wand adapter en dubbel rabbit opzetstuk.

Een opzetstuk is meestal gemaakt van siliconen en is eenvoudig over de kop van de wand vibrator te schuiven.

Na gebruik van het opzetstuk kun je hem verwijderen van de wandvibrator. Spray het opzetstuk in met toycleaner en maak het schoon met een droge doek. Als je een opzetstuk gebruikt voor anale stimulatie dan kun je het opzetstuk eerst afspoelen onder de kraan. Je kunt het opzetstuk na het schoonmaken opbergen in een toybag.

De grootste keuze aan vibrator opzetstukken koop je snel en veilig online bij AJB-ero. Vandaag besteld betekent morgen in discrete verpakking bij jou geleverd.  En heb je nog vragen of wil je advies bij de aanschaf van je nieuwe vibrator opzetstukken?  Bel of mail gerust naar Hugo of Angelique (info@ajb-ero.nl of 06-15449992) wij helpen je graag!

Betalen doe je via Ideal of Bancontact, PayPal, overschrijving, onder rembours of achteraf via AfterPay.